#Muziekblog 4: Dalen. Bergen. Uitzicht.

De laatste update over het liedjesalbum in wording is alweer ruim drie maanden oud.

Niet dat ik jullie in de tussentijd ben vergeten.
Het is meer dat ik zelf geen ruimte vond om eerder weer een bericht te sturen.
De dag voor kerst is mijn vader vrij plotseling overleden en het was goed de emoties en energie die daarbij kwamen de tijd en de ruimte te geven.
Van daaruit volgt het proces van ‘resetten’ en dat gaat nu zijn gang.

In de tussentijd had Micha nog wat verbeterwerk aan een aantal liedjes verricht, waren er nog wat koortjes ingezongen en nog enkele knopen doorgehakt.
En we hebben onlangs het wat stuurse lied ‘Boswandeling’ zo goed als afgerond.

(Als je op een gegeven moment het album luistert en je denk ineens ‘wat is dit?’, dan ben je waarschijnlijk bij ‘Boswandeling’ aanbeland…)

Wat is nu de stand der dingen? Dit: van de dertien liedjes hebben we er nu twaalf gevangen, dus nog één te gaan. Daarnaast staan er nog wat kleinere zaken op de agenda zoals een baspartij en nog een koortje. Vervolgens gaan we alle liedjes terugluisteren en bezien wat er nog nodig is.

De stap daarna is dat de productie kan starten. Zover zijn we nog niet, want daarvoor is ook nodig dat de CD-hoes en het boekje gereed zijn. En daar ben ik nog mee bezig met een andere vriend, Ronald Edens. Het lijkt me leuk jullie (en anderen ook) de volgende keer suggesties voor de albumhoes voor te leggen…

Grote groet!
Anne-Tjerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *