Contact / Privacyverklaring (AVG)

                

————————————————–

PRIVACYVERKLARING (AVG)

Amante Woord & Beeld
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Anne-Tjerk Mante
amante.nl
amante@amante.nl
Stiemensvaart 84
2497 ZG Den Haag
+31651889415
KvK-nummer: 27348028 0000
BTW nummer:  NL163147486B01

Amante Woord & Beeld verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via amante@amante.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Amante Woord & Beeld neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. Amante Woord & Beeld gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Mailchimp
  • Webhosting door www.webalist.eu

We bewaren persoonsgegevens (zoals e-mail en naam) tot wederopzegging; bewaring gegevens is om te kunnen blijven informeren en diensten te verlenen.

Amante Woord & Beeld verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Amante Woord & Beeld gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een verzoek naar amante@amante.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Amante Woord & Beeld zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Amante Woord Beeld neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met amante@amante.nl.

Dit zijn de gegevens die we bewaren, en de redenen waarom we die bewaren:
– je voor- en achternaam;
– je e-mailadres;
– je IP-adres;
– gegevens voor het afhandelen van je betaling;
– het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
– om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
– gegevens om goederen en diensten bij je af te leveren.

Amante Woord & Beeld bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Over het bewaren van gegevens:

E-mailadres en naam: tot wederopzegging en zolang je de nieuwsbrieven wilt ontvangen. Na afmelding zullen we binnen vier weken je gegevens definitief verwijderen.
Adres: alleen indien nodig voor verzending van een product of het leveren van een dienst.
Telefoonnummer: (indien van toepassing) tot opzegging bestaande relatie.

Amante Woord & Beeld wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.